Panduan hidup wanita & keluarga Islam - Abd Rahman, Saodah (Yayasan Dakwah Islamiah Malaysia, 2007)
Sebuah buku yang mengetengahkan persoalan yang berlaku di dalam kehidupan muslimah dan permasalahan yang bersangkutan dengan isu-isu semasa seperti masalah perceraian, perkahwinan, kebersihan dan pelbagai isu yang berkaitan dengan kesejahteraan ummah.