Semai minat membaca sejak kecil - Hashim, Khairusy Syakirin Has-Yun (Utusan Melayu Malaysia Berhad, 2008)
SEJAUH manakah rakyat Malaysia memperkenalkan buku kepada bayi atau kanak-kanak? Atau, apa pula peranan ibu bapa dalam memperkenalkan buku kepada bayi atau kanak-kanak?