Menggerakkan daya gelombang membaca - Hashim, Khairusy Syakirin Has-Yun (Utusan Melayu Malaysia Berhad, 2008)
SETIAP sesuatu yang tercipta di dunia ini mengeluarkan gelombang, percaya atau tidak, walaupun seketul batu yang kecil.