Memulakan program kompos di rumah - Hashim, Khairusy Syakirin Has-Yun (Utusan Melayu Malaysia Berhad, 2008)
SALAH satu jenis sampah yang banyak dihasilkan oleh masyarakat Malaysia ia- lah sisa-sisa makanan, atau lebih dikenali sebagai sampah dapur.