Masalah bayi yang keliru puting - Jamani, Nurjasmine Aida (Malaysian Integrated Medical Professionals Association, 2020)
Keliru puting atau nipple confusion adalah satu keadaan di mana seorang bayi yang menyusu dengan ibunya mempunyai kesukaran untuk melekap pada payudara ibu dan menyusu dengan baik setelah diperkenalkan kepada botol atau puting tiruan.