Zikir, doa & wirid di tanah suci - Abd Hamid, Mohd Azrul Azlen; Mohamed, Zahazan (Telaga Biru SDN BHD, 2020)
Oleh itu, buku ini diterbitkan sebagai hadiah buat para jemaah umrati dan haji yang mengajarkan amalan doa bermula sebelum bertolak dari rumah, ketika dalam perjalanan, ketika di Makkah dan di Madinah hinggalah saat kembali ke tanah air. Doa-doa ini sebagai pendinding diri sepanjang perjalanan ibadah yang tawaduk dan usaha mengingati Allah berterusan. Amalan doa yang diajarkan sedikit sebanyak dapat membantu mendapatkan umrah dan haji yang diberkati dan mabrur, di samping menerapkan keyakinan diri dan mempersiapkan diri dalam menghadapi dugaan dan musibah.