Ensiklopedia soal jawab agama - Abdul Kadir, Mohammad Nidzam; Abd Hamid, Mohd Azrul Azlen; Nik Abdul Ghani, Nik Abdul Rahim; Mohamed, Azhar; Rais, Rohidzir (Telaga Biru SDN BHD, 2019)
Mengandungi kumpulan soal jawab berkaitan akidah, tasawuf, taharah, solat dan muamalat. Menjawab soalan remeh-temeh dan yang menjadi kontroversi dalam masyarakat serta yang jarang-jarang didengar meliputi aspek akidah, tasawuf, taharah, solat dan muamalat.