Himpunan kelebihan Rasulullah SAW - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (2020)
DIANUGERAH SURAH AL-KAWTHAR •ISLAMNYA QARIN (JIN ATAU SYAITAN PENDAMPING) BAGINDA •MAMPU MELIHAT DARI BELAKANG? •TIDAK DIPANGGIL DENGAN NAMA DALAM AL-QURAN •UMAT BAGINDA HARAM MEMANGGIL BAGINDA DENGAN NAMA •MAYAT DISOAL TENTANG BAGINDA •DIBERITAHU PERKARA MASA HADAPAN •HARAM KAHWINI ISTERINYA SELEPAS WAFAT BAGINDA •ALLAH SENDIRI PERTAHAN NAMA BAGINDA KETIKA DISERANG •ALLAH TUNJUK SYURGA DAN NERAKA