Pengecaman gigitan ular berbisa - Che' Man, Mohamad (2020)
Gigitan ular adalah salah satu kejadian yang boleh membuatkan kebanyakan orang menjadi panik. Ini kerana, gigitan itu mungkin disebabkan oleh ular yang berbisa.