Fail sulit mimpi: kupasan daripada Al-Quran dan Al-Sunnah - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Telaga Biru Sdn. Bhd., 2017)
Mimpi ialah suatu perkara yang signifikan dalam kehidupan seorang manusia, sama ada kanak-kanak, remaja, dewasa mahupun warga tua. Semuanya pasti tidak akan terlepas daripada mengalami mimpi.