Pentingkah saringan penyakit jantung koronari untuk orang dewasa? - Che' Man, Mohamad (The Malaysian Medical Gazette, 2020)
‘Atherosclerosis’ adalah penyebab patologi utama kepada penyakit jantung koronari. Ianya merupakan penyebab kepada morbiditi dan mortaliti yang utama di seluruh dunia.