Tuan Guru Haji Harun (1898-1962) [Sambungan Pengasuh 665] - Muhamad Shukri, Abdul Salam (2019)
Tuan Guru Haji Harun bin Awang merupakan guru pondok di Kampung Batu 10 Kadok, Kota Bharu Kelantan. Artikel in menengahkan riwayat hidup dan sumbangannya kepada perkembangan Ilmu di Kelantan sebagai guru penerus kepada ketokohan Tok Kenali. [Sambungan Pengasuh 665]