Tuan Guru Haji Harun bin Awang (1898-1962) - Muhamad Shukri, Abdul Salam (Majlis Agama Islam dan Adat Istiadat Melayu Kelantan, 2019)
Tuan Guru Haji Harun bin Awang merupakan guru pondok di Kampung Batu 10 Kadok, Kota Bharu Kelantan. Artikel in menengahkan riwayat hidup dan sumbangannya kepada perkembangan Ilmu di Kelantan sebagai guru penerus kepada ketokohan Tok Kenali.