Keharmonian kerajaan, saintis bendung COVID-19 - Tengku Abdul Hamid, Tengku Haziyamin (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2020)
KETIKA wabak COVID-19, banyak negara mengalami fasa perintah berkurung atau Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) sebagai langkah membendung penyebaran.