Pendigitalan masyarakat: bersediakah kita? - Daud, Mahyuddin (Astro Awani Network Sdn. Bhd., 2020)
PADA tanggal 25 April 2020, Perdana Menteri mengumumkan bahawa proses ‘Pendigitalan Masyarakat’ Malaysia perlu dipercepat.