KITAB FIKAH MAZHAB SYAFIE - Ismail, Halim (PERCETAKAN SALAM, 2011)
Buku ini menghuraikan persoalan fekah berdasarkan pandangan yang ada dalam Mazhab Syafie. Tajuk-tajuk perbincangannya disusun secara sistematik untuk memudahkan kefahaman pembaca. Perbincangan di dalam jilid ini meliputi Bab Bersuci dan Sembahyang.