Berita palsu dan penyelesaian undang-undang - Mohamed, Duryana (BH, New Straits Times Press (M) Bhd, 2018)
Media berperanan penting dalam menyampaikan maklumat kepada masyarakat. Kini melalui internet, peranan media semakin mudah, namun semakin mencabar. Kewujudan internet membantu mempercepatkan proses penyampaian berita dan segala maklumat lama serta baharu.