Pengurusan stress - Che' Man, Mohamad (2020)
Kesihatan mental: melambangkan tahap kesejahteran pemikiran dan emosi  Kesihatan menyeluruh: merangkumi fizikal dan mental  Penyakit mental – 29.9% rakyat Malaysia