Bengkel Penulisan Artikel Bahasa Arab dan Pengajian Islam Dalam Jurnal Berimpak Tinggi - Sahrir, Muhammad Sabri (2019)
Bengkel Penulisan Artikel Bahasa Arab dan Pengajian Islam Dalam Jurnal Berimpak Tinggi, Kolej Universiti Perguruan Ugama Seri Begawan (KUPU SB). Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam, 16 November 2019