Lagi tentang kehamilan: segalanya yang perlu anda tahu - Hazairul Sham, Emy Haznira; Zainuddin, Ahmad Murad (Karangkraf, 2011)
Jika isu lepas, RAPI telah membincangkan tentang pentingnya merancang kehamilan untuk kesihatan, isu ini pula kami bawakan lagi topik KEHAMILAN untuk memberikan maklumant yang lebih terperinci.