Filem kita wajah kita - Ismail, Mohamad Zuber; Johari, Arina (MABBIM, 2014)
Televisyen dan layar perak seharusnya menjadi wahana yang sepatutnya menjadi model penggunaan bahasa yang baik telah enjadi gedung bahasa basahan.