Jenayah kopiah putih - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Utusan Melayu (M) Sdn. Bhd., 2019)
"INI bukan jenayah kolar putih, tetapi jenayah kopiah putih!" Tersentak saya seketika mendengar ayat seloroh seorang rakan, Wan Rumaizi yang merupakan pakar bidang muamalat suatu ketika dahulu.