Dasar rumah mampu milik negara - Mohamed Osman, Mariana; Shuid, Syafiee; Abdullah, Muhammad Faris; Rabe, Noor Suzilawati (Jabatan Perumahan Negara, 2019)
Penyediaan dasar ini adalah penting dalam membentuk perumahan mampu milik yang mampan, berdaya huni, berkualiti dan inklusif serta mampu dimiliki oleh rakyat di Malaysia. DRMM ini telah dibentang dan dilancarkan pada 11 Mei 2019 (Sabtu) oleh Menteri Perumahan dan Kerajaan Tempatan, YB Puan Hajah Zuraida Kamaruddin