Peringatan kepada pembekal Muslim - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Utusan Melayu (M) Sdn. Bhd., 2019)
“SAYA sokong penuh kempen utamakan produk Muslim (BMF). Cuma, kita kena ingatkan para pembekal Muslim beberapa perkara agar nikmat promosi percuma yang Allah berikan ini terus kekal dan bukan datang bermusim sebelum jatuh tersembam menyungkur tanah.”