Antara Bani Israil dan anti-vaksin - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Utusan Melayu (M) Sdn. Bhd., 2019)
“SAMIRI bukan autoriti Bani Israil. Sebaliknya Nabi Harun a.s. adalah autoriti dan wakil ketua sebenar yang mendapat lantikan terus daripada Nabi Musa a.s. Namun, apakan daya perangai tak hormati autoriti telah menyebabkan bencana besar melanda Bani Israil.”