Kursus pengucapan awam - Johari, Arina (2016)
Kursus ini diadakan pada Ogos 2016 di Sekolah Keb. Bukit Naning, Muar Johor. Kursus ini dihadiri oleh guru-guru daerah Muar, iaitu Guru Besar, Penolong Guru Besar, Guru Ketua Panitia dan kumpulan pengurusan sekolah. Objektif kursus ini adalah untuk meningkatkan kecekapan guru-guru pentadbir dalam hal ehwal berkaitan komunikasi dan pengucapan awam.