Sejahtera dalam merdeka - Abdul Razak, Dzulkifli (Utusan Melayu (M) Berhad, 2019)
Sejahtera Malaysia tidak sekadar laungan luaran sahaja, sebaliknya ia terbit dari hati luhur dan tabah dalam memperjuangkan kemerdekaan yang aman makmur lagi sejahtera.