Adakah Anak Anda Tidak Bermaya Serta Tidak Dapat Fokus Dalam Pembelajaran? - Jamani, Nurjasmine Aida (2019)
Sekiranya anak anda sering letih dan tidak bermaya, mungkin dia mengalami masalah kecacingan yang sering berlaku pada kanak-kanak. Keadaan ini diburukkan lagi sekiranya persekitaran kanak-kanak kotor dan tidak terurus.