Pengguna masa yang ‘miskin’ - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Utusan Melayu (M) Berhad, 2019)
“ACARA bakal bermula pada pukul 9 pagi, tetapi kita kena letak dalam atur cara majlis pukul 8.30 pagi kerana kita perlu sesuaikan dengan tabiat sesetengah orang kita yang selalu lewat. Jika letak pukul 9 pagi, pasti majlis akan mula 9.30 pagi atau lebih.”