Tragedi Christchurch kisah ‘parit api’ moden - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Kumpulan Utusan (M) Sdn Bhd, 2019)
HAMPIR dua minggu tragedi serangan kejam di dua masjid di Christchurch, New Zealand berlalu, dunia terutama umat Islam masih menangisi pemergian saudara seagama yang ditembak kejam ketika ingin menunaikan solat Jumaat.