Lelaki dapat bidadari, wanita dapat apa? - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Kumpulan Utusan (M) Sdn. Bhd., 2019)
Pilihan serta kecenderungan antara lelaki dan perempuan adalah berbeza. Allah selaku Pencipta manusia paling tahu apa kehendak dan keperluan mereka semasa di dunia dan akhirat.