Kewafatan Rasulullah musibah terbesar - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Kumpulan Utusan (M) Sdn. Bhd., 2019)
Bayangkan situasi ini. Pasukan anda berada dalam sebuah hutan yang sangat tebal dengan misi untuk keluar ke kuala sungai. Setelah lama sakit, ketua pasukan anda meninggal dunia.