Antara isu, protokol, status - Abd Rahman, Saodah (Utusan Melayu (M) Berhad, 2019)
PERKARA berkaitan urusan negara sepatutnya dibicarakan secara rasmi dan berhemah. Setiap individu mempunyai hak untuk menyuarakan pandangan mereka berkaitan urusan pentadbiran dan negara selama mana negara ini masih mengamalkan sistem demokrasi berperlembagaan.