Di balik riuh rendah isu berbuka puasa bersama non-Muslim - Dollah, Nafi@Hanafi (Malaysiakini, 2019)
Isu umat Islam Malaysia berbuka puasa bersama non muslim di rumah ibadah mereka telah menjadi riuh-rendah pada minggu terakhir Ramadhan 1440H. Serentak dengan itu, banyak pihak yang berkenaan telah keluar ke hadapan khalayak untuk menyatakan sikap dan pendirian masing-masing dalam hal ini dengan tegas dan tanpa teragak-agak lagi. Mereka terdiri daripada segmen bangsawan, politikus, ulamak, ilmuan dan juga rakyat kebanyakan.