Geraniol dehidrogenase: enzim daripada tumbuhan herba persicaria minor - Hassan, Maizom; Mat Adam, Muhammad Ainol Naim; Maarof, Nur Diyana (Penerbit UKM, 2018)
Buku ini diterbitkan sebagai buku pengenalan kepada siri kajian penyelidikan mengenai pengekstrakan, penulenan dan pencirian enzim terpilih dari tumbuhan herba, Persicaria minor ataupun lebih dikenali sebagai kesum. Buku ini membincangkan mengenai teknik penulenan dan pencirian enzim geraniol dehydrogenase dari daun kesum.