Workshop on academic review / Bengkel Semakan Kurikulum Jabatan Pengajian Bahasa dan Linguistik Arab, KUIS - Sahrir, Muhammad Sabri (2019)
Bengkel Semakan Kurikulum Jabatan Pengajian Bahasa dan Linguistik Arab, KUIS - 3 May 2019