Kalimah berguna dalam tiga alam - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Kumpulan Utusan, 2019)
KALIMAH itu bukan kalimah biasa. Ia menjadi punca penciptaan semua makhluk terutama manusia dan jin. Ia adalah kalimah pengiktirafan bahawa ‘tiada tuhan yang selayaknya disembah melainkan Allah’.