Mara - Nazir, Faridah (Dewan Bahasa dan Pustaka, 2018)
Antologi sajak ini hasil daripada 16 orang guru yang berkecimpung dalam mandala penulisan kreatif yang dibimbing oleh seorang tokoh puisi tersohor, iaitu Prof. Dato' Rahman Shaari. Mereka berbicara tentang pengalaman diri, pengalaman berkawan, pengalaman berdasarkan pemerhatian dan pelbagai lagi.