Muridku Aimi yang baik hati - Nazir, Faridah (Wacana MBM, 2018)
LANGIT KEHIDUPAN menghimpunkan karya 20 penulis menerusi projek penulisan anekdot dan cerita kehidupan. Layanlah emosi anda dengan membaca aneka coretan pengalaman penulis daripada latar yang berbeza, iaitu: Para pembaca pasti dibuai kenangan silam don pelbagai kenangan lain apabila membaca aneka coretan pengalaman daripada pelbagai latar kerjaya hakiki penulis, yang terdiri daripada Abd Malik Ibrahim, Ateh Salim, Azlinawatty Daraman, Datin Che Normadiah Che Abbas, Prof. Madya Dr. Faridah Nazir, Hamzah Hamdan, Maisarah Ahmad, Dr. Muhammad Zuhair Zainal, Nazim Mohd Subari, Dr. Nor Fasiha Mohd Yusof, Noor Azura Mohd Hanapi, Noor Kasmara Mohd Sokarnor, Nurhaiza Che Mat, Sarinah Mohamed Noordin, Shafinaz Sehat, Suhaila Sharif, Suhailawati Juritah, Shamshul Mardiyyah Bahrum, Syazana Taib, Tan CL.