Antara teknologi dan maqasid syariah - Idris, Norbik Bashah (Utusan Malaysia (M) Bhd., 2017)
PERKEMBANGAN teknologi terlalu pantas. Teknologi berubah dan mencabar kebanyakan status quo. Tempoh kepantasan perubahannya juga semakin pendek.