Erti kemenangan rakyat bertamadun - Abd Rahman, Saodah (Utusan Melayu (M) Bhd., 2018)
MASYARAKAT Islam dalam negara ini sepatutnya memahami bahawa perbezaan parti politik tidak menjejaskan hubungan persaudaraan sesama Islam. Kemenangan dalam pilihan raya adalah salah satu cara untuk membentuk kerajaan yang boleh memperkukuhkan ekonomi dan sosial dalam negara.