Penyusuan susu ibu - Jamani, Nurjasmine Aida (2018)
Objective: 1)Mengenali antara penyusuan secara terus vs pengepaman susu 2) Tips penyusuan untuk ibu kembali bekerja 3) Pemilihan pam susu 4)  Penyimpanan susu 5)  Penyahbekuan susu 6)  Pembersihan