Pengajaran dan pembelajaran Bahasa Melayu abad ke-21 - Nazir, Faridah; Shamsudin, Faiziah; Bakar, Amran; Berhan, Norida (Sasbadi Sdn. Bhd., 2018)
Buku ini khusus untuk pelajar bukan bidang Bahasa Melayu agar mereka memahami dan mengaplikasikan strategi pengajaran dan pembelajaran Bahasa Melayu abad ke-21 serta menghasilkan inovasi yang bersesuaian.