Kajian Kurikulum Bahasa Melayu Sekolah Rendah - Nazir, Faridah (Sasbadi Sdn. Bhd., 2018)
Buku ini ditulis agar pelajar dapat menguasai ilmu dan kemahiran tentang kurikulum Bahasa Melayu sekolah rendah khususnya Kurikulum Standard Bahasa Melayu Sekolah Rendah (KSSR)