Program peningkatan pendapatan usahawan kecil sederhana melalui penggunanan sayur berserat jagung muda - Wan Ishak, Wan Rosli; Abdul Manaf, Marina; Zainal Abidin, Nurul Ali'Im; Mohd Shamsudin, Nur Izzati; Hamzah, Nur Raihanah (Pusat Pengajian Sains Kesihatan, USM, 2018)
Objecktif am modul ini adalah untuk memberi pengetahuan kepada masyarakat tentang kegunaan sayur jagung muda di dalam produk makanan berfungsi.