Peranan Seri Paduka sebagai ketua agama - Ab Aziz, Shamrahayu (The New Strait Times Press (M) Bhd., 2018)
SAYA pernah menulis dalam ruangan ini pada 22 Jun lalu mengenai peranan Kerajaan Persekutuan berkaitan Islam.