Demokrasi, pilihan raya dan tanggungjawab warganegara - Ab Aziz, Shamrahayu (The New Strait Times Press (M) Bhd., 2018)
Pilihan raya ialah proses pemilihan barisan kepemimpinan, juga sebahagian daripada penentu masa depan negara dan proses yang perlu disertai serta diraikan semua warganegara yang layak.