Kursus intensif ibadat Haji IIUM 2018 - Ismail, Zainudin (2018)
Membolehkan peserta kursus meningkatkan kefahaman tentang ibadat haji dan umrah daripada aspek-aspek tertentu untuk membantu mereka mengerjakan dua ibadat itu dengan sebaik mungkin dan mencapai haji mabrur.