Elak konflik mahkamah syariah, Jabatan Mufti - Wan Muhammad, Ramizah (News Strait Times Press (M) Berhad, 2018)
ADA dua institusi agama yang sangat signifikan dalam sistem perundangan Islam di Malaysia sejak sebelum merdeka hingga hari ini.