Jangan makan racun ketika Aidilfitri - Shalihin, Mohd Shaiful Ehsan (Jangan Makan Racun Ketika Aidilfitri, 2017)
Ya, racun! Tanpa kita sedari, kita seringkali mengambil racun, bahkan dalam kuantiti yang berlebihan dalam makanan, terutama dalam musim perayaan. Malaysia sememangnya kaya dengan budaya dan adat resam kaum dan etniknya yang pelbagai. Tidak salah jika kita nyatakan bahawa Malaysia merupakan syurga makanan dunia. Ini kerana jenis hidangannya yang tak terhingga, di tambah pula pertembungan budaya yang membawa kepada hasil masakan yang sangat lazat dan sedap dipandang mata.